“PRIME ZONE” d.o.o. Podgorica je IT servisna kompanija koju je 09. avgusta 2016. godine osnovala sestrinska kompanija Solving IT Solutions and Services d.o.o. Beograd. Iako relativno mlada, kompanija “PRIME ZONE” ima zaposlene i saradnike sa višegodišnjim iskustvom, tehnološkom stručnošću i znanjem.
U okruženju u kome se povećavaju zahtjevi za informacionim tehnologijama, kako u kvalitetu tako i u kvantitetu, kompanija “PRIME ZONE” je postigla brz rast i prepoznavanje na crnogorskom tržištu, pružajući jedinstveni pristup uslugama upravljanja, sigurnosti preduzeća, usaglašenosti i automatizacije.

Misija “PRIME ZONE” je da razjasni aktuelne složene i poslovne izazove. Prilagođavajući naš pristup specifičnim potrebama naših kupaca, u skladu sa ekonomskim i poslovnim trendom, naši stručnjaci analiziraju, dizajniraju, prilagođavaju, implementiraju i optimizuju svoj informaciono – tehnološki manadžment i usluge.
Primjenjujemo najbolje prakse IT-a, uvijek ih prilagođavamo specifičnom okruženju i potrebama kupaca, u skladu sa našim IT iskustvom i stručnim znanjem, kao i sa vrlo dobrim poznavanjem ekonomskih i poslovnih trendova na tržištu. Fokusiramo se na kvalitet, integritet i efikasnost isporučenog rješenja, poštujući zahtjeve kupaca, njihove rokove i budžete.

Usluge koje nudimo su u oblasti konsaltinga, implementacije, održavanja i podrške.

CONSULTING
Za uspješno implementiranje IT rješenja, obavezno je izvršiti duboku analizu specifičnih poslovnih procesa klijenta, obim posla i pojavu vanrednih situacija. “PRIME ZONE” ima tim profesionalnih konsultanata sa iskustvom u oblasti IT rješenja za upravljanje, koji mogu analizirati poslovanje klijenta i pružiti rješenje koje savršeno odgovara potrebama kupca.

IMPLEMENTACIJA
Volimo da kažemo da ne prodajamo proizvode, već da nudimo rješenja. Pored informacionih tehnologija, pružamo čitav portfolio tehničkih usluga da savršeno integrišemo aplikaciju u okviru globalnog IT okruženja potrošača. U skladu sa klijentovom infrastrukturom, njegovim obimom posla i vrstom aktivnosti, naš tehnički tim prilagođava rješenje kako bi dobili jasne i isplativije rezultate.

ODRŽAVANJE I PODRŠKA

Aktivnosti održavanja i podrške mogu uzeti više vremena i resursa od razvoja softvera. U skladu sa poslovnim razvojem klijenta ili sa modifikacijom početnih zahtjeva, moguće je dodati novi kod, kako bi se modifikovao postojeći, da bi se sistem proširio za nove funkcionalnosti. U ovim situacijama najvažnije je poštovanje početnog koda dizajna i usvajanje modifikacija ili prilagođavanja globalnom programu, kako bi se dobilo jedinstveno rješenje. Zajedno sa obukom, aktivnost podrške je izuzetno korisna kako bi se pomoglo ljudima da se upoznaju sa rješenjem i počnu da ga koriste.

MEMBERSHIP TYPE

• Oracle – Gold Level Partner
• SAP – PartnerEdge Sell

Engagement Types Sell SAP Solutions
Partner Types SAP PartnerEdge Sell
Partner Level Silver
Solution Authorizations
(partner dimensions)
Sell Authorization-SAP HANA
Sell Authorization-SAP S/4HANA
Sell Authorization-SAP Analytics
Sell Authorization-Database and Data Management
Sell Authorization-Cloud Open Solutions

• Fujitsu Partner
• VMWare Partner

REFERENCE

• Ministarstvo finansija Crne Gore
• Direktorat Državnog trezora
• Elektroprivreda Crne Gore AD Nikšić
• E-mon Podgorica
• Novi Volvox Podgorica